Lite allt möjligt


Den senaste tiden har det inte blivit så mycket bloggande eftersom vi varken haft tid eller internet... Men tänkte göra en liten sammanfattning iaf!
Vi är ute på en del promenader i området, supermysigt och skönt o röra lite på sig!

Såhär ser vårt område ut uppifrån... En riktig byggarbetsplats!! Kommer nog bli riktigt fint när det är klart iaf, men förmodligen inte medans vi bor här!

En dag hängde vi i Frognerparken
En staty av människor

Fina Ida!

Sen, det viktigaste: VI HAR FÅTT JOBB!!
Via ett bemanningsföretag, Logent, så just nu jobbar vi på IKEA- lagret och hår upp 4 varje morgon eftersom vi börjar 5! Hejaheja, dygnsrytmen blir lite ändrad kan man säga... Men det är kul, vi ska jobba där i veckan också och sen får vi se lite hur det ser ut, om dom behöver mer hjälp osv! Just nu gör vi ganska basic saker, lite "skitgöra" kan man säga som dom inte orkar göra själva haha! Men Ida har fått pröva lite truck och förhoppningsvis får jag också göra det snart!

Våra sexiga skor, bara killar på lagret konstigt nog...

Vi brukar äta ganska varierad och god mat! En dag blev det rödbetsbiffar med sallad och matvete<3

Vi börjar bli stammisar med busschaffisarna så att vi får åka med till slutstationen och då får ca 100 meter mindre att gå, toppen!

Och en dag körde vi storstädning av lägenheten eftersom vi fick finbesök i helgen<3 mer om det senare! Saknar alla därhemma, SPOK
| |
Upp